Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland presenteert nieuwe zomershow d'Junga

23-06-2017, 13.39 uur

In Toverland wordt deze zomer een nieuwe stuntshow opgevoerd. Van zaterdag 15 juli tot en met zondag 27 augustus is de voorstelling d'Junga te zien, met acrobatiek en een spectaculaire zeven meter hoge trampoline-act.

Het Limburgse attractiepark noemt d'Junga "een high energy show". De show draait om de Dwervels, de karakters uit het themagebied Magische Vallei in Toverland. Er werken zes internationale artiesten aan mee. De regie is in handen van Lonis Mouhoubi.

Toverland werkt voor de voorstelling samen met het Belgische productiebedrijf Production Pirates. De muziek wordt op maat gemaakt door de gespecialiseerde Duitse firma IMAscore. Het decor - waarin water- en vuureffecten zijn verwerkt - is gebaseerd op het ontwerp van de Magische Vallei.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be