Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: opknapbeurt voor Volk van Laaf in de Efteling

07-06-2017, 23.45 uur

Er wordt hard gewerkt bij het Volk van Laaf in de Efteling. Verschillende huisjes in het Laven-dorpje krijgen de komende tijd een opknapbeurt. Op dit moment zijn het Slakkenhuys en het Lachhuys aan de beurt. Bovendien is de Monorail deze maand buiten gebruik.

Het Slakkenhuys is het stationsgebouw van de Monorail. Om te voorkomen dat bezoekers en medewerkers 's winters in de kou staan, worden de ramen in het gebouw dicht gemaakt. Het Lachhuys krijgt een grote schilderbeurt. Ook het houtwerk wordt vervangen, bevestigt een Efteling-woordvoerster aan Looopings.

Het Volk van Laaf, bedacht en ontworpen door Ton van de Ven, opende in 1990. Bezoekers kunnen in het Lavenlaar zien hoe de Laven leven en werken.











Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be