Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
M&D's Scotland's Theme Park

Pechvogels zitten acht uur vast in achtbaan

04-07-2011, 19.02 uur

Negen mensen hebben gisteren urenlang vastgezeten in een achtbaan in het Schotse pretpark M&D's. Rond half vijf 's middags bleef de trein van de hangende achtbaan Tsunami op bijna twintig meter hoogte steken. Pas na middernacht werden de laatste passagiers bevrijd.

"Het was een nachtmerrie. Ik dacht dat we dood zouden gaan", zegt een van de bezoekers. "Er was een vrouw constant aan het huilen." Honderden toeschouwers zagen hoe de inzittenden, variƫrend in leeftijd van 9 tot 49 jaar, uiteindelijk uit de achtbaan werden gehaald.

Bij de spectaculaire reddingsoperatie raakte niemand gewond. Het park heeft na afloop geen excuses aangeboden. Volgens een woordvoerder van M&D's zijn de bezoekers nooit in gevaar geweest.

Meer M&D's Scotland's Theme Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be