Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Eigenaren Fries pretpark trots: 'Belang genomen in Disney'

22-05-2017, 14.59 uur

De eigenaren van het Friese pretpark Duinen Zathe hebben een belang genomen in The Walt Disney Company. Dat merkwaardige bericht heeft mede-eigenaar Jeroen Kolhoff vandaag naar buiten gebracht.

"Dankzij goede financiële resultaten krijgen we de kans om verder te kijken in de wereld van entertainment en attractieparken", aldus Kolhoff. "Daarom hebben we een bureau ingeschakeld dat ons aanraadde om te investeren in aandelen van het Amerikaanse Disney."

Hij noemt het "een bijzondere gebeurtenis, maar een logische stap nu onze resultaten zeer goed uitpakken". Hoeveel Disney-aandelen Duinen Zathe nu bezit, kan de mede-eigenaar niet zeggen. "We hebben afgesproken dat we geen financiële details naar buiten brengen."

The Walt Disney Company is op dit moment bezig om Euro Disney, het moederbedrijf van Disneyland Paris, over te nemen. Kolhoff: "We houden die deal goed in de gaten. Nieuwe transacties en uitbreidingen worden niet uitgesloten."

Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be