Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Auto botst op botsautokraam: twee gewonden

19-05-2017, 18.30 uur

Sommige weggebruikers gedragen zich alsof ze in een botsauto zitten, maar een bestuurder in België maakte het wel heel erg bont. Daar knalde gistermiddag een zwarte BMW bovenop een botsautokraam. Er vielen twee gewonden.

Het ongeluk vond plaats in het dorpje Erembodegem, gelegen in de buurt van Aalst. De BMW met twee inzittenden botste tegen een kassawagen van de kermisattractie. Die stond langs de weg geparkeerd.

Vanwege de harde klap schoof de voorzijde van de wagen deels onder de attractie. De inzittenden van de auto zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten flink beschadigd.

"Mijn materiaal stond klaar om naar de volgende kermis te vertrekken", vertelt kermisexploitant Marc Gossing aan Het Nieuwsblad. "Geen idee of ik daar dit weekend zal kunnen werken." De brandweer heeft de weg na het ongeval schoongeveegd.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be