Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark onthult wanneer panda's te zien zijn

16-05-2017, 12.17 uur

Ouwehands Dierenpark heeft bekendgemaakt wanneer de twee reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen voor het eerst te zien zijn voor het grote publiek. De officiële opening van het pandaverblijf Pandasia vindt plaats op dinsdagmiddag 30 mei. Dat gebeurt onder toeziend oog van Chinese en Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders.

Xing Ya en Wu Wen kwamen op 12 april aan in Nederland. De bijzondere dieren zijn een geschenk van China, waar Ouwehands Dierenpark zestien jaar voor moest lobbyen. De dierentuin doet vanaf nu jaarlijks een grote financiële bijdrage aan Chinese natuurbeschermingsprojecten.

Het verblijf van 3400 vierkante meter bestaat uit twee delen, een apart binnen- en buitenverblijf voor het mannetje en het vrouwtje, meerdere nachtverblijven, een kraamkamer, een koelcel voor bamboeopslag, een veterinaire en een verzorgersruimte.

Vanaf 31 mei is de dierentuin in Rhenen alleen nog te bezoeken met vooraf gekochte online toegangsbewijzen. De kaartverkoop start vandaag. Alle dagen tot 5 juni zitten al vol. Bovendien wordt de prijs van online tickets verhoogd van 19 euro naar 20 euro op doordeweekse dagen, 22,50 euro op zaterdagen en 25 euro op zondagen.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be