Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Muziek uit Toverland vanaf nu ook op iTunes en Spotify

16-05-2017, 13.57 uur

Fans van Toverland kunnen de muziek van het attractiepark voortaan ook online beluisteren en downloaden. De karakteristieke muziek uit het Limburgse pretpark is vanaf nu te vinden op iTunes, Spotify, Google Play, Deezer en dertig andere online stores en streamingdiensten.

De vijf meest recente cd’s van Toverland - Magische Vallei, Magic Forest, The best of Toverland, Magisch mooi en Feest in Toverland - staan online. Het gaat om 72 nummers met een totale speelduur van vier uur. "Hierdoor kunnen de bezoekers hun dagje Toverland altijd en overal herbeleven", zegt een woordvoerster.

Muziek speelt een cruciale rol in Toverland, vertelt ontwerper Peter van Holsteijn. "Onze speciaal gecomponeerde muziek versterkt de sfeer en emoties van de bezoekers. Goed getimede muziek stelt ons in staat om naar bepaalde climaxen toe te werken."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be