Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Open dagen bij nieuw pretpark WitchWorld worden uitgesteld

11-05-2017, 21.04 uur

De open dagen bij het toekomstige pretpark WitchWorld in Almere gaan niet door. Eigenlijk was het de bedoeling om komend weekend nieuwsgierige gasten te ontvangen op het kantoor van WitchWorld. Volgens de initiatiefnemers waren er echter te veel belangstellenden.

Vanwege de enorme toeloop zou er een evenementenvergunning nodig zijn. "Vanmiddag werden we gebeld door de gemeente Almere met dat nieuws", laat het WitchWorld-team weten op Facebook. "Men had daar de verwachting dat het aantal bezoekers te groot zou worden om zonder controle en vergunning toe te laten tot het gebouw."

"We vinden het natuurlijk jammer dat het nu niet kan, maar begrijpen de gemeente zeer zeker ook." Deze week wordt er alsnog een vergunning aangevraagd. "Zodat we u over drie of vier weken alsnog kunnen ontvangen."

WitchWorld moet een themapark worden met attracties rond heksen en trollen. Voor de bouw is naar schatting 90 miljoen euro nodig. De financiering is nog niet rond. Toch blijft bedenker Ton Theunis volhouden dat het project door kan gaan.

Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be