Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe parademuziek Disneyland Paris nu verkrijgbaar

08-05-2017, 12.13 uur | Reacties

Goed nieuws voor Disney-fans die mee willen zingen met de muziek van de nieuwe parade. Sinds afgelopen weekend is de soundtrack van Disney Stars on Parade verkrijgbaar als cd-single. Een digitale download is er nog niet.

Het souvenirtje wordt voor 5,99 euro verkocht bij Flora's Unique Boutique en The Storybook Store, gelegen in themagebied Main Street U.S.A. in het Disneyland Park.

Op het cd'tje staan vier nummers: Parade Mini Medley (02:56), Parade Instrumental Mini Medley (02:56), Demo Song Version 'Origins' (02:00) en Instrumental Demo Song Version 'Origins' (02:00). De themamuziek van de verschillende wagens ontbreekt.

Disney Stars on Parade ging eind maart in première. De stoet bestaat uit wagens met personages uit films als Toy Story, The Lion King, The Jungle Book, Peter Pan, Finding Nemo, Sleeping Beauty en Frozen. De soundtrack heet 'Lost In The Magic'.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be