Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vrouw gewond bij ongeluk op parkeerplaats Efteling

03-05-2017, 21.24 uurBeeld: Martijn van Bijnen

Bij een ongeluk op de parkeerplaats van de Efteling is woensdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Ze reed met haar auto tegen een hek en een bedieningspaal aan. Uiteindelijk belandde ze in de bosjes bij de uitgang van het parkeerterrein.

Medewerkers en beveiligers van het pretpark hebben eerste hulp verleend, waarna een ambulance de vrouw naar het ziekenhuis bracht. Om de auto te bergen, moesten er tijdelijk enkele rijstroken afgesloten worden.

Het slachtoffer was in de auto onwel geworden, waardoor ze de macht over het stuur verloor. Dat vertelt haar vriend aan het Brabants Dagblad. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet duidelijk.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be