Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Oeps: Disneyland Paris laat hakbijl rondslingeren

03-05-2017, 23.32 uur

Een Amerikaanse vlogger heeft een bizarre ontdekking gedaan in Disneyland Paris. Tijdens een wandeling door een ouderwets fort in themagebied Frontierland kwam youtuber Justin Scarred plotseling een enorme hakbijl tegen.

Dat is te zien in een filmpje op zijn YouTube-kanaal. Scarred was bezig om de walkthrough-attractie Legends of the Wild West te ontdekken, toen hij het wapen zag liggen.

"Je ziet hier een houten wiel, een oude bak... Dat soort dingen verwachtte ik al", vertelt Scarred. "Wat ik níet verwachtte, was deze gigantische losliggende hakbijl. Ik leg hem even buiten het bereik van kinderen en ik ben weg hier."

Later in de video vertelt de Amerikaan dat hij een medewerker heeft ingelicht over het gevaarlijke voorwerp. "De bijl is inmiddels weggehaald. Wie weet hoeveel levens we vandaag hebben gered."

Normaal gesproken is Disneyland Paris extreem streng als het om potentiële wapens gaat. Bij de ingang moeten alle bezoekers hun bagage laten inspecteren. Sommige gasten worden gefouilleerd. Zelfs speelgoedpistooltjes zijn ten strengste verboden.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be