Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Waarom de wildwaterbaan in Walibi Holland voorlopig gesloten is

30-04-2017, 20.45 uurBeeld: Bob Van Dyck

El Rio Grande, de wildwaterbaan van Walibi Holland, vertoont kuren. De waterattractie is al sinds het begin van het pretparkseizoen veelal gesloten. Er zijn problemen met de nieuwe boten van de rapid river, vertellen ingewijden aan Looopings.

Afgelopen winter zijn alle boten in de rapid river vervangen. De nieuwe boten blijken tijdens een vaartochtje regelmatig de bodem van de baan te raken. Technici zijn bezig om aanpassingen door te voeren. Voorlopig blijft de attractie dicht.

Volgens de officiƫle lezing van het pretpark is de attractie gesloten omdat de baan "verbeterd en verfijnd" wordt. "We zijn inderdaad bezig met aanpassingen voor El Rio Grande", valt te lezen op Twitter. "Wanneer deze weer opengaat is niet bekend."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be