Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeerspark Assen

Opnieuw brand in Verkeerspark Assen

30-04-2017, 14.31 uur

In het oude Verkeerspark Assen is een kiosk in vlammen opgegaan. Vrijdagmiddag brak er brand uit op het terrein van het gesloten attractiepark. Er vielen geen gewonden. De politie gaat uit van brandstichting.

Eigenaar Herman Jasper baalt. "Het is nu één groot drama, alles wat er nog staat gaat kapot", vertelt hij aan RTV Drenthe. Afgelopen najaar woedde er ook al een grote brand in het voormalige pretpark. Toen brandde een evenementencentrum af. Het gebouw is inmiddels gesloopt.

Het Verkeerspark is sinds 2014 dicht. Een deel van de attracties verhuisde naar het Friese pretpark Duinen Zathe. Een restaurant staat nog overeind. Dat blijft nog even zo. Jasper: "We willen nog niet te veel kosten maken, zonder dat we weten wat er met het terrein gaat gebeuren."

Meer Verkeerspark Assen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be