Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland mogen nieuwe treinen Space Mountain uitproberen

01-05-2017, 13.15 uurBeeld: @ED92live

Disneyland Paris geeft bezoekers deze week de kans om de nieuwe treinen van Space Mountain uit te proberen. De overdekte achtbaan was de afgelopen maanden gesloten vanwege een renovatie, waarbij onder meer de treinen werden vervangen. Voortaan heeft de attractie een Star Wars-thema.

Komend weekend vindt de officiële heropening plaats. Tot die tijd mogen bezoekers de vernieuwde attractie op onregelmatige tijden uittesten. De nieuwe soundtrack is daarbij nog niet te horen. Ook de speciale effecten tijdens de rit - waaronder videoprojecties - staan nog uit.

Op een bord bij de ingang valt te lezen: "Vanaf 7 mei neemt Star Wars deze mythische attractie over, voor een ongekend sensationele ervaring onder de noemer Hyperspace Mountain. Voordat The Force arriveert, krijg je de kans om een alternatief avontuur te beleven aan boord van de nieuwe Space Mountain-treinen, volledig in het donker."

De nieuwe treinen zijn blauw met gouden accenten. Het beugelsysteem is vergelijkbaar met dat van de Python in de Efteling en Speed of Sound in Walibi Holland. De karretjes werden gefabriceerd door de Nederlandse attractiebouwer Vekoma. Space Mountain opende in 1995.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be