Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Drents pretpark koopt spectaculaire nieuwe attractie

03-05-2017, 19.00 uur

Een familiepretpark in Drenthe heeft een heftige nieuwe attractie besteld. In Drouwenerzand komt volgend jaar een 21 meter hoge 'freak out'-attractie te staan. Dat bevestigt directeur Bert van der Linde in gesprek met Looopings.

Een freak out is een enorme draaiende schommel waarin passagiers heen en weer worden geslingerd. Per rit is er plaats voor zestien personen. De attractie, die vooral bekend is van de kermis, komt uit de fabriek van de Nederlandse attractiebouwer KMG.

"Voor een park als Drouwenerzand is het een behoorlijk grote investering.", vertelt Van der Linde. "Wij hebben een volledig nieuw exemplaar besteld, geen tweedehandsje. Dat heeft verschillende voordelen. Zo kunnen we het uiterlijk nu helemaal zelf bepalen."

De opening staat gepland voor het voorjaar van 2018. "Wij hopen dat-ie eind maart in gebruik genomen kan worden."

Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be