Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Woedende reacties op bedelactie van stelende pretparkvlogger

23-04-2017, 20.00 uur

Een oproep om geld te doneren aan een stelende pretparkvlogger is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Youtuber KevRides plaatste gisteravond een video waarin hij zijn kijkers om een financiële gift vraagt. Hij moet namelijk een boete van 209 euro betalen na het stelen van zonnebrillen in Walibi Holland.

"Jullie om een gift vragen is iets wat ik nooit zal doen, maar ik ga het toch doen", zegt hij in het merkwaardige filmpje. "Als je wil doneren, doe het alsjeblieft, ik heb het nodig. Ik ben op dit moment zo skeer. Ik heb al heel veel problemen, ik kan dit er gewoon niet bij hebben." Hij mag Walibi vijf jaar lang niet in.

De reacties onder de video op het YouTube-kanaal zijn overweldigend negatief. "Je volgers vragen om geld voor een misdrijf dat je hebt gepleegd is beneden peil", aldus collega-youtuber Silvarret. Ene Freek laat weten: "Je overtreedt regels omdat je gigantisch aandachtsgeil bent. Ga eens werken voor je geld in plaats van schooien op YouTube."

"Brillen jatten, parkverbod en bedelen. Zielig... Bijzonder zielig", vindt Quirijn. "En nu maar hopen dat er niemand doneert, diefstal mag nooit en te nimmer lonen.", meldt iemand anders. "Succes met je strafblad", schrijft Stijn. "Lekker 200 euro zelf betalen, schoft?", is een andere exemplarische reactie.

De youtuber had de afgelopen maanden wel geld om meermaals naar Phantasialand, de Efteling, Disneyland Paris en Attractiepark Slagharen te gaan. Het is niet duidelijk of er al geld gedoneerd is. Wat de vlogger gaat doen als hij meer dan 209 euro ophaalt, zegt hij er niet bij.



Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be