Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Boete voor kermisexploitant die e-sigaretten uitdeelde

22-04-2017, 17.22 uur

Een kermisexploitant die e-sigaretten weggaf op een Brabantse kermis, hangt een flinke boete boven het hoofd. Op de kermis in Schijndel zijn vrijdag elektronische sigaretten uitgedeeld als een prijs bij een kraampje. Dat is officieel verboden.

"Als een kermisexploitant toch e-sigaretten uitgeeft als prijs, staat daar een sanctie met een flinke boete op", vertelt Jan Boots van de Nederlandse Kermisbond NKB aan het Brabants Dagblad. "Dat weten ze allemaal."

Volgens de organisator van de kermis heeft de bewuste exploitant zijn excuses aangeboden. Boots: "Zo'n sigaret past niet op een kermis waar jong en oud feest vieren. We hebben een anti-rookbeleid en dat moeten ook wij toch ondersteunen."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be