Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Lekkage bij Efteling-achtbaan Joris en de Draak

16-04-2017, 17.56 uurBeeld: @Michaeljdejong

Door een lekkage is het pad bij houten achtbaan Joris en de Draak in de Efteling blank komen te staan. Bij de vuurspuwende draak naast de rollercoaster ligt een grote plas water. Er blijkt een gat te zitten in de bak waar de draak in zit.

Daardoor sijpelt er voortdurend vijverwater over het wandelpad bij de attractie heen. "De muur is lek, vijver loopt leeg", schrijft ene Demi op Twitter. Michael de Jong laat in een tweet weten: "Geloof dat de draak iets te enthousiast werd, kleine lekkage."

Het pretpark belooft de boodschap door te geven aan medewerkers ter plaatse. "Bedankt voor je oplettendheid!", staat in een reactie. "De draak heeft al een tijdje geen eten gehad."



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be