Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Looopings kijkt binnen in de nieuwe Walibi-attractie NeuroGen

16-04-2017, 20.59 uur

De nieuwe attractie NeuroGen in Walibi Holland is een stuk heftiger dan verwacht. Tot die conclusie kwamen Looopings-presentatoren Bas Boswinkel en Zoë Lefèvere na een bezoekje aan de mysterieuze virtualreality-beleving. Na afloop brachten ze verslag uit.

Walibi belooft dat bezoekers een behandeling ondergaan waarbij hun breincapaciteit verbeterd wordt. Vanwege een systeemfout loopt de behandeling echter verkeerd af, waardoor plotseling angstaanjagende herinneringen van iemand anders in beeld komen. Zo belanden patiënten in het ziekenhuis na een rampzalige drugstrip en een naargeestig auto-ongeluk.

Reserveren
De psychologische attractie is gratis, maar de capaciteit is beperkt. Vooraf een plek reserveren kost 5 euro per persoon. Er geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be