Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn: 'Nieuwe attractie is vrij goedkoop'

14-04-2017, 14.30 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn heeft weinig hoeven te betalen voor de nieuwe attractie Het DrakenNest. Dat geeft marketingdirecteur René Peul toe in een interview. Het Overijsselse pretpark nam een 'mega disk'o' - een ronddraaiende, slingerende schijf - over van het Spaanse pretpark Isla Mágica.

"Wij kregen hem aangeboden van een collegapark in Spanje, dus wij konden hem vrij goedkoop krijgen", onthult Peul in gesprek met dagblad Tubantia. Beide parken zijn eigendom van de Looping Group, een internationale parkengroep met een Belgische eigenaar.

Het DrakenNest werd afgelopen donderdag officieel geopend, maar tijdens de openingsceremonie ging de attractie kapot. Avonturenpark Hellendoorn is morgen weer geopend.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be