Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Maatregelen nadat achtbaanpassagier duif in zijn gezicht kreeg

13-04-2017, 17.28 uur

Het nieuwe pretpark Ferrari Land neemt maatregelen na een bizar incident met een duif. Een passagier van Red Force, de hoogste en snelste rollercoaster van Europa, kreeg afgelopen week tijdens een ritje een duif in zijn gezicht. Een filmpje van het voorval is vele honderdduizenden keren bekeken.

Sindsdien worden de waaghalzen op de eerste rij verplicht om een veiligheidsbril op te zetten, ontdekte Looopings. De andere passagiers hoeven geen bril te dragen. Elke trein heeft twaalf zitplaatsen. In totaal zijn er drie treinen.

Red Force is 112 meter hoog. Bezoekers worden in vijf seconden tijd gelanceerd met een topsnelheid van 180 kilometer per uur. Ferrari Land, onderdeel van PortAventura World in de Spaanse badplaats Salou, werd een week geleden officieel geopend.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be