Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Kaartverkoop voor nieuwe attractie Walibi Holland gestart

11-04-2017, 18.26 uur

Walibi Holland is begonnen met het verkopen van kaartjes voor de nieuwe attractie NeuroGen. Hoewel de virtualreality-beleving officieel niks kost, is de capaciteit beperkt. Wie zeker wil zijn van een plek, kan vooraf reserveren voor 5 euro per persoon.

Tijdens testrondes met medewerkers bleek deze maand dat er ongeveer zestig personen per uur gebruik kunnen maken van de attractie. De website walibi.nl/neurogen laat gasten kiezen uit een tijdslot van een kwartier tussen 10.15 en 17.45 uur. Een bezoek aan NeuroGen duurt ongeveer vijf minuten.

"In deze virtualreality-attractie onderga je helemaal alleen een behandeling waar je breincapaciteit verbeterd wordt", staat in de omschrijving. "NeuroGen is een gratis attractie met beperkte beschikbaarheid. Wil je zeker zijn van een behandeling? Maak dan voor 5 euro een online reservering. Op is op."

Op vrijdag 14 april vindt de opening plaats. Er geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. "Walibi Holland is niet verantwoordelijk voor eventuele emotionele schade", staat in de voorwaarden. Daarnaast waarschuwt het pretpark voor grof taalgebruik, seks en drugs.

Looopings kon eerder al onthullen dat de virtualreality-film in het teken staat van een auto-ongeluk, drugsgebruik en een bijna-doodervaring.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be