Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Je had maar één taak! Reclamebord Toverland hangt op zijn kop

10-04-2017, 17.27 uur

Medewerkers die vandaag een reclamebord voor Toverland moesten ophangen, waren waarschijnlijk nog aan het slapen. Een enorme snelwegreclame voor het Limburgse attractiepark is per ongeluk op zijn kop geplaatst. Dat is te zien op een foto gemaakt door een passerende automobilist in de buurt van Roermond.

"Wij moesten er wel om lachen toen we de afbeelding zagen", vertelt een woordvoerster van het pretpark aan Looopings. "Blijkbaar waren de mannen die het bord moesten ophangen helemaal ondersteboven van Toverland."

Het bord is zojuist alsnog recht gehangen. "Een omgekeerde reclame valt behoorlijk op, maar we willen natuurlijk wel dat mensen de tekst kunnen lezen", aldus de voorlichtster. Op de gigantische poster staan houten achtbaan Troy en wildwaterbaan Djengu River.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be