Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen vernieuwt waterbaan

11-04-2017, 14.40 uur

Terwijl in Attractiepark Slagharen hard gewerkt wordt aan een nieuwe achtbaan en nieuwe vakantiehuizen, heeft het Overijsselse pretpark ook tijd gevonden om een oude attractie op te knappen. Momenteel vernieuwt men de waterbaan Ripsaw Falls.

De zeven boten van de boomstamattractie worden één voor één gerenoveerd. "Daar hebben we een gespecialiseerd bedrijf voor ingeschakeld", vertelt een woordvoerder. "Het is de bedoeling om dit jaar alle boten aan te pakken, zodat ze straks weer een fris uiterlijk hebben."

Ondertussen blijft de ride gewoon geopend. Ripsaw Falls, geopend in 1992, werd gebouwd door het Franse bedrijf Reverchon. Een vaartochtje duurt ongeveer twee minuten.

Attractiepark Slagharen investeerde afgelopen winter ruim 13 miljoen euro in nieuwigheden.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be