Phantasialand

Nieuwe attractie Phantasialand wordt spectaculaire flying coaster

06-04-2017, 21.09 uur | Reacties

Phantasialand opent in 2019 of 2020 een bijzondere nieuwe attractie. Dat melden ingewijden aan Looopings. Het Duitse pretpark zou bij de Nederlandse attractiebouwer Vekoma een spectaculaire flying coaster besteld hebben. Daarin leggen passagiers de rit liggend af.

Volgens verschillende betrokkenen komt de ride te liggen in het nieuwe themagebied Rookburgh, dat afgelopen week officieel werd aangekondigd. Op een aankondigingsbord staan meerdere verwijzingen naar het thema vliegen, waaronder een zeppelin en het woord 'Airrail' op de gevel van een gebouw.


ZIE OOK: Phantasialand presenteert 'baanbrekend' nieuw themagebied

Het themadeel is gesitueerd tussen de interactieve darkride Maus au Chocolat en het overdekte gedeelte Wuze Town, met spinning coasters Winja's Fear en Winja's Force. De oude simulator Race for Atlantis, die daar te vinden was, heeft afgelopen jaar het veld moeten ruimen.

Phantasialand is berucht vanwege extreme geheimhouding rond nieuwe projecten. Dat informatie over toekomstige attracties uitlekt, komt vrijwel nooit voor.ZIE OOK: Attractiebouwer test mysterieus nieuw achtbaantype in Limburg

Reacties