Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen laat bezoekers zelf de entreeprijs bepalen

01-04-2017, 19.23 uur

Wie van plan is om naar Attractiepark Slagharen te gaan, mag via internet zelf de toegangsprijs bepalen. Op de website van het Overijsselse pretpark kunnen bezoekers invullen hoeveel ze voor een entreebewijs willen betalen.

"Noem je eigen prijs voor je tickets", staat pontificaal op de homepage van de Slagharen-site. "Doe een bod en maak de beste deal!" Eerst moeten gasten opgeven op welke dag ze langs willen komen en met hoeveel personen. Daarna kunnen ze een bedrag naar keuze tussen invullen, tussen 8 euro en 27,50 euro.

Vervolgens krijgen bieders te zien of het bod is geaccepteerd door Slagharen. Zo niet, dan mogen ze nog een poging wagen. De reguliere entreeprijs is dit jaar 27,50 euro. Later deze maand opent de nieuwe achtbaan Gold Rush.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be