Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hier komen de rookzones in het Sprookjesbos van de Efteling

28-03-2017, 16.37 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling gaat drie plekken in het Sprookjesbos aanwijzen als rookzones. Hoewel er in het bos officieel geen rookverbod geldt, moeten de afgebakende gebieden ervoor zorgen dat roken "op een vriendelijke manier" ontmoedigd wordt. Dat vertelt een woordvoerster van het pretpark aan Looopings.

De eerste rookzone komt te liggen tussen Langnek en Roodkapje. Een tweede rookspot wordt gerealiseerd naast Assepoester op het Herautenplein, bij het terras van horecapunt Kleyne Klaroen. Tot slot kunnen bezoekers straks een peuk opsteken in een rookzone tussen De Nieuwe Kleren van de Keizer en de Sprookjesboom.

"Op deze manier wordt de Efteling een nog veiligere en gezondere omgeving voor onze jongste bezoekers", aldus de voorlichtster. Vandaag maakte het park ook bekend dat er vanaf komend weekend een rookverbod geldt in alle wachtrijen, zowel binnen als buiten.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be