Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bekijk de decors van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica

17-03-2017, 14.37 uur

De Efteling laat meer zien van decors in de nieuwe attractie Symbolica. In een making-of-video die vandaag werd gepresenteerd, komen talloze gedetailleerde beelden van scènes en decorstukken voorbij. Sommige scènes zijn al bijna af.

We zien onder andere de ontvangsthal van de attractie, het in- en uitstapstation, de botanische plantenkas Botanicum en een grote ruimte met immense gouden spiegels. Wat verder opvalt is een groot aantal muziekinstrumenten. Ook wordt getoond hoe decorateurs aan het werk zijn in de Efteling-werkplaats.

De karretjes in de darkride rijden al. "Op dit moment zijn we met een klein aantal voertuigen aan het testen", zegt hoofd engineering Mark Jansen. "We gaan nu de detailinstallaties krijgen: de projectoren, de geluidssystemen en de bewegende poppen."





































Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be