Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

'Mijlpaal voor nieuw megapretpark in Londen'

09-03-2017, 12.00 uur

De komst van het gigantische nieuwe attractiepark London Paramount is een stap dichterbij gekomen. Deze week werd bekend dat de officiële bouwvergunning voor het miljardenproject eind november aangevraagd kan worden. De initiatiefnemers spreken over "een mijlpaal".

Er zijn al enkele jaren plannen om in de buurt van Londen een pretparkresort te bouwen met attracties die in het teken staan van Paramount-en BBC-producties. Voorbeelden zijn Star Trek, Mission: Impossible, Doctor Who en Sherlock.

"Als de vergunning in november is ingediend, verwachten we dat de overheid in de zomer van 2019 met een definitieve beslissing komt", vertelt directeur Humphrey Percy van moederbedrijf London Resort Company Holdings. Dat zou de weg vrijmaken voor een opening in 2022.

Percy verwacht dat de prijs van een entreekaartje komt te liggen op 57 pond, ongeveer 65 euro. Hij benadrukt dat er inmiddels al tientallen miljoenen geïnvesteerd zijn. "We werken samen met ervaren bedrijven uit Californië om een themapark van wereldklasse neer te kunnen zetten."

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be