Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Meesterwerk: Bobbejaanland-achtbaan Revolution tot in detail nagebouwd

06-03-2017, 22.05 uur

De overdekte achtbaan Revolution in Bobbejaanland bestaat nu ook in de computer. Pretparkfan Jens Daman heeft de bekende rollercoaster zo gedetailleerd mogelijk nagebouwd met behulp van pretparkspel Planet Coaster.

Dat is te zien in een filmpje op zijn YouTube-kanaal. Het bouwen van de digitale remake nam in totaal ongeveer zestig uur in beslag, vertelt Daman aan Looopings. "Dit is het grootste project dat ik tot nu toe in Planet Coaster gemaakt heb", zegt hij.

De gamer creëerde niet alleen de achtbaan zelf en het gebouw eromheen, maar ook het omliggende themagebied Adventure Valley met terrasjes, eettentjes en waterattractie Banana Battle. Ook de speciale effecten tijdens de rit ontbreken niet.

Planet Coaster wordt gezien als de moderne opvolger van RollerCoaster Tycoon, met meer opties en betere graphics. De game verscheen officieel in november vorig jaar. Daman maakte eerder al een indrukwekkende replica van De Vliegende Hollander uit de Efteling.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be