Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
M&D's Scotland's Theme Park

Onveilige achtbaan wordt afgebroken na gruwelijk ongeluk

04-03-2017, 22.07 uur

Een achtbaan waar afgelopen zomer een dramatisch ongeluk mee gebeurde, gaat nooit meer open. De rollercoaster Tsunami in het Schotse attractiepark M&D's is de afgelopen weken afgebroken. In juni 2016 raakten tien passagiers gewond toen de vijf karretjes van de achtbaan ontspoorden.

Drie kinderen liepen ernstige verwondingen op. "De attractie komt niet meer terug", bevestigt een woordvoerder van het park aan regionale media. Eerder had directeur Douglas Taylor beloofd dat de achtbaan in een later stadium gewoon open zou gaan.

De onveilige horrorachtbaan van Italiaanse makelij opende in 2004. Eerder was de ride te vinden op kermissen in onder andere Frankrijk en Spanje. Een veiligheidsinstantie is een onderzoek gestart naar het incident. Dat loopt nog steeds.

Meer M&D's Scotland's Theme Park
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be