Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland organiseert eerste 'urban trail' in een pretpark

05-03-2017, 16.08 uur

Bobbejaanland organiseert een nieuw evenement: de eerste 'urban trail' ooit in een pretpark. Een urban trail is een soort hardloopwedstrijd die niet draait om de snelheid, maar om de bezienswaardigheden tijdens een avontuurlijke, ongebruikelijke route.

De 'Pretparkloop' in Bobbejaanland loopt bijvoorbeeld dwars door gebouwen, themagebieden en attracties. Het evenement vindt plaats op zaterdag 20 mei. Er is een twee kilometer lange route uitgestippeld. Om 18.00 uur wordt het startschot gegeven.

Deelnemers zijn al vanaf 17.00 uur welkom. Een entreebewijs kost 10 euro. Wie het evenement wil combineren met een hele dag in Bobbejaanland, betaalt 30 euro. Tickets zijn online verkrijgbaar.

Meer Bobbejaanland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be