Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Space Mountain in Disneyland Paris heet voortaan Hyperspace Mountain

02-03-2017, 18.18 uurBeeld: @DisneylandBerry

Disneyland Paris neemt afscheid van Space Mountain. Vanaf nu gaat de overdekte achtbaan definitief door het leven als Hyperspace Mountain, met een Star Wars-thema. Vandaag werd het opvallende entreebord van de attractie geplaatst.

Op Twitter verscheen beeldmateriaal van het blauwe logo. De rollercoaster is sinds begin januari gesloten voor een make-over, waarbij onder andere de treinen worden vervangen. Passagiers wanen zich straks in een ruimteschip uit het Star Wars-universum.

Er wordt gebruik gemaakt van videoprojecties om een gevecht tussen de Rebel Alliance en de Galactic Empire te simuleren. Ook de muziek wordt aangepast. Hyperspace Mountain gaat begin mei weer open.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be