Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Apenheul

Bankier wordt nieuwe directeur Apenheul

01-03-2017, 16.41 uur

De nieuwe directeur van de Apenheul komt uit de bankenwereld. Het Apeldoornse dierenpark wordt vanaf 15 maart geleid door Roel Welsing (47), voormalig hoofd marketing van Triodos Bank. Hij gaat naar eigen zeggen inzetten op duurzaamheid.

"In mijn werk wil ik graag een zinnige bijdrage leveren aan de maatschappij", schrijft Welsing in een verklaring. "Ik heb er veel zin in om dit prachtige park verder te ontwikkelen." In 2015 bracht hij nog een boek uit over verantwoord ondernemen.

Welsing krijgt van de raad van toezicht de opdracht om het onderwerp natuurbehoud nog meer op de kaart te zetten. Ook wil hij werken aan een betere spreiding van de bezoekers en het ontwikkelen van de zakelijke markt.

De nieuwe algemeen directeur volgt Coen de Ruiter op, die zijn functie per 1 januari na ruim zeven jaar neerlegde.

Meer Apenheul
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be