Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disney-fans doen oproep aan Disneyland Paris

09-03-2017, 17.38 uur

Tientallen Disney-fans doen een oproep aan Disneyland Paris. Ze dromen ervan om een beroemde Disney-designer, die 25 jaar geleden heeft meegewerkt aan het ontwerpen van het pretparkresort, naar Parijs te halen voor een exclusieve presentatie.

Voormalig Disney-ontwerper Eddie Sotto is onder meer verantwoordelijk voor het design van themagebied Main Street U.S.A. Op Twitter deelt hij al weken exclusieve oude foto's van het ontwerp- en bouwproces.

"Ik zou dolgraag naar Parijs komen voor een uitgebreide presentatie, met nog nooit vertoond foto- en videomateriaal van de bouw van Disneyland Paris, als er genoeg animo voor is", schrijft Sotto. "Waarschijnlijk neem ik collega Tom Morris mee." Morris werkte onder andere aan het kasteel van Doornroosje.

Fans reageerden dolenthousiast. Vervolgens is er een Twitter-petitie gelanceerd onder het motto #BringSottoToParis. Disneyland Paris heeft zelf nog niet op de smeekbede gereageerd.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be