Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Machtswisseling in de top bij toekomstig megapretpark Londen

11-02-2017, 19.05 uur

De hoogste baas van het toekomstige mega-attractiepark London Paramount is met onmiddellijke ingang vertrokken. Directeur David Testa heeft besloten om een stap terug te doen. Er zijn nieuwe directieleden aangesteld die ervoor moeten zorgen dat het ambitieuze project in een stroomversnelling terechtkomt.

De opening van het gigantische pretparkresort, met zo'n vijftig attracties gebaseerd op bekende films en tv-series, is al meermaals uitgesteld. Er wordt gezocht naar investeerders voor het miljardenproject. Een Chinees bedrijf had eerder beloofd om 100 miljoen pond te investeren, maar er wordt getwijfeld of dat geld er echt gaat komen.

De nieuwe directeur van moederbedrijf London Resort Company Holdings is Humphrey Percy. Mike Morrison wordt financieel directeur. "We beginnen aan een spannende nieuwe fase in het project", zegt Percy. Binnenkort moet de bouwaanvraag ingediend worden.

Het vertrouwen bij het management is nog steeds groot. "We werken samen met regionale autoriteiten, landeigenaren en de lokale gemeenschap om ervoor te zorgen dat we een internationale bestemming van wereldformaat uit de grond kunnen stampen."

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be