Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pretpark de Valkenier

Flinke uitbreiding voor Limburgs pretpark de Valkenier

10-02-2017, 00.22 uur

Het Limburgse attractiepark de Valkenier gaat flink uitbreiden. Dit jaar wordt het familiepark in Valkenburg aan de Geul 20 procent groter. Men ontwikkelt onder meer een nieuw piratengebied, meldt een regionale nieuwssite.

De parkeerplaats van het park wordt verplaatst. Op de oude locatie komt een piratenland te liggen, met attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. "De jeugd kan zich uitleven op bijvoorbeeld een vliegende schatkist en een heuse piratenboot", zegt eigenaar Albert Otermans.

Hij ontwikkelt daarnaast een 'blotevoetenpad', met een watergeul, stenen, zand en modder. "Je voelt je voeten 's nachts nog tintelen", belooft de eigenaar. Verder worden bestaande attracties verplaatst.

De uitbreidingen moeten bij de seizoensstart op vrijdag 14 april af zijn. In 2017 bestaat de Valkenier 85 jaar. Er zijn ook plannen voor een overdekte speeltuin, zodat het park 's winters open kan blijven.

Meer Pretpark de Valkenier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be