Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

'Manager Phantasialand hielp bij megadiefstal'

09-02-2017, 12.00 uur

Een manager van Phantasialand wordt verdacht van betrokkenheid bij een enorme geldroof in het Duitse attractiepark. In 2015 werd voor honderdduizenden euro's aan entreegeld gestolen. Volgens Phantasialand hebben de daders hulp gehad van een restaurantmanager.

Daarom is de man in mei 2016 ontslagen. Hij is het daar zelf niet mee eens. Vandaag moet de pretparkmedewerker zich verdedigen voor de rechter, meldt een regionale krant.

Op zaterdag 20 juni 2015 plunderden criminelen een goedgevulde kluis in Phantasialand. Dat gebeurde tijdens de afterparty van het homo-evenement Fantasypride. De dieven namen meer dan een half miljoen euro mee. Er werd 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be