Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Achter de schermen bij de nieuwe parade van Disneyland Paris

02-02-2017, 17.24 uur

Disneyland Paris geeft alvast een voorproefje van de nieuwe Disney Stars on Parade, die over een paar weken in première gaat. In een video zijn beelden van achter de schermen te zien. Op dit moment wordt in een werkplaats de laatste hand gelegd aan de paradewagens.

Disney toont twee onderdelen van de parade: Discover Wonder - met de personages uit Frozen - en Discover A New World - met de figuren uit Finding Nemo en Finding Dory. Er komen ook tekeningen en maquettes voorbij.

De rest van de parade bestaat uit wagens die in het teken staan van Toy Story, The Lion King, The Jungle Book, Peter Pan, Sleeping Beauty, Rapunzel, Cinderella en Snow White. Veel onderdelen zijn afkomstig uit Disney-parken in Amerika en Japan.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be