Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gruwelijk beeld: Laaf met gescalpeerd hoofd in de Efteling

30-01-2017, 23.07 uurBeeld: @izaak3s

Bezoekers van de Efteling waren vanmiddag getuige van een barbaars horrortafereel bij het Volk van Laaf. Eén van de Laven in het dorpje bleek een gescalpeerd hoofd te hebben. In een schooltje zat een Laaf met een opengebroken kop achter een tafeltje.

Dat is te zien op foto's die op Twitter verschenen. "Uhm Efteling, hier heeft iemand een gat in zijn hoofd...", schreef ene Izaak. De Efteling reageerde adequaat: "Dat ziet er niet goed uit. Ik bel een arts."

Blijkbaar was de pruik van de Laaf per ongeluk losgekomen. Het Volk van Laaf is sinds 1990 in de Efteling te vinden. De scholier met de opmerkelijke verwonding bevindt zich in het zogeheten Leerhuys, aan de rand van het Lavenlaar.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be