Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland zoekt medewerkers: 'Niet lullen maar poetsen'

27-01-2017, 20.43 uur

Nieuwe medewerkers van Walibi Holland moeten een 'niet lullen maar poetsen'-mentaliteit hebben. Dat staat in een persbericht dat vandaag werd verspreid. Het pretpark is bezig met een wervingscampagne voor het komende seizoen, specifiek gericht op eigentijdse jongeren.

In samenwerking met een communicatiebureau werd een hippe video ontwikkeld waarin werknemers volop keten, flirten en zoenen. "Werken bij Walibi is een feestje", beweert het park. "Van gasten een high five geven in Goliath tot mega-ijsjes verkopen. Walibi zoekt 'niet lullen maar poetsen'-types."

Mascha van Till vindt het belangrijk om de jeugd aan het werk te zetten. "Als attractiepark focussen wij ons op jongeren", zegt ze. "Daarom zoeken we naar de juiste medewerkers die op één lijn met hen zitten."

Tijdens het hoogseizoen werken er zo'n 1500 personeelsleden in Walibi.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be