Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Brabants pretpark BillyBird wil 35 procent meer bezoekers: 'Alles moet beter'

26-01-2017, 19.00 uur

Het Brabantse pretpark BillyBird Park Hemelrijk wil uitgroeien tot een van de grootste recreatieparken van Nederland. De komende jaren moeten de bezoekersaantallen met 35 procent stijgen. Onlangs werd begonnen met de bouw van een nieuwe attractie.

Vorig jaar trok Hemelrijk 260.000 bezoekers. In 2020 zijn dat er 350.000, hoopt mede-eigenaar Ton Derks. Een kwaliteitsslag met nieuwe attracties moet daarvoor zorgen. "Alles moet beter", zegt hij.

Dit jaar wordt een miljoen euro geïnvesteerd, onder meer in een 'Speelcircus'. In een grote circustent van 28 meter breed en 11 meter hoog kunnen ouders zich samen met hun kinderen uitleven op klimelementen, obstakels, trapezes en een klimvulkaan. De nieuwigheid - in eigen huis bedacht en ontworpen - is de eerste grote buitenattractie in zeven jaar tijd.

Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be