Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Kim Holland biedt excuses aan voor pikante Walibi-film: 'We zijn te ver gegaan'

04-01-2017, 09.34 uur

Kim Holland heeft spijt van het opnemen van scènes voor een pornofilm in pretpark Walibi Holland. Ze voelt nattigheid en gaat diep door het stof. "Ik bied mijn excuses aan en het filmpje zal niet meer worden gebruikt", zegt ze. "We zijn te ver gegaan."

Gisteren ontstond landelijke ophef nadat Looopings publiceerde over een 28 minuten durende video op de website Meiden van Holland. Daarop is onder meer te zien hoe actrice Ivy geslachtsgemeenschap heeft in het reuzenrad van Walibi.

De film werd geproduceerd door Blue Donkey Media, het bedrijf van Kim Holland. Walibi noemde de beelden "volstrekt ongepast en verboden". Er zouden mogelijk zelfs juridische stappen volgen. "De acties van deze personen brengen ook nog eens de veiligheid van hen en anderen in gevaar."

"We zijn geschrokken van de reacties", vertelt Holland - die in het dagelijks leven Yvonne Meulendijk heet - in gesprek met Radio 538. "Dit is grensoverschrijdend. We hebben met de redactie van Meiden van Holland gesproken en we hebben gezegd: we gooien het eraf."

Screenshots van de veelbesproken film staan nog wel op Looopings.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be