Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Achterzijde van nieuwe Efteling-attractie Symbolica is af

22-12-2016, 17.33 uurBeeld: @Eftelwesley

De Efteling heeft een belangrijk deel van de nieuwe attractie Symbolica opgeleverd. Vandaag werden de bouwhekken aan de achterkant van het Paleis der Fantasie weggehaald. Bezoekers kunnen tussen uitkijktoren Pagode en het Ruigrijk nu ongehinderd langs de paleismuren lopen.

Bij de muren is een grote rotspartij met een waterval en vijver gebouwd. De waterval staat al aan. Aan de voorzijde van het gebouw wordt de wachtrij voor de attractie aangelegd. Er is ook nieuwe beplanting verschenen.

Wat er achter de poorten van Symbolica gebeurt, houdt het pretpark nog geheim. Waarschijnlijk kunnen bezoekers over ruim zes maanden voor het eerst een ritje maken. De Efteling rekent op 1 juli 2017 als officiële openingsdatum.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be