Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Medewerkers Disneyland Paris aan de drugs

28-11-2016, 15.05 uur

Een groep medewerkers van Disneyland Paris zat het afgelopen jaar illegaal aan de drugs. De Franse politie heeft deze maand twee mannen opgepakt voor het verkopen van cannabis aan Disney-personeel. Dat melden regionale media.

De drugsdealers waren actief tussen december 2015 en november 2016. In totaal verkochten ze ruim zes kilo cannabis aan ten minste vijftien medewerkers die wonen in buurt van het pretparkresort. De afnemers konden geïdentificeerd worden dankzij telefoontaps.

De verdachten zijn 25 en 35 jaar oud. Het gaat om twee inwoners van de gemeente Bailly-Romainvilliers, gelegen op enkele kilometers van Disneyland. De jongste van de twee was verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten.

Het duo moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter. De Franse wet verbiedt de productie, het bezit, de verkoop, de aanschaf en het gebruik van cannabis.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be