Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Pikant schilderij in familiepretpark

27-11-2016, 19.57 uur

In het Duitse familiepretpark Europa-Park hangt deze winter een zeer apart schilderij. Bij de achtbaan Silver Star is een gewaagd kunstwerk te vinden van een naakte man die wordt bevredigd door een blote vrouw.

De opvallende tekening hoort bij een tentoonstelling met werken van kinderboekenschrijver en -illustrator Janosch. De expositie is tot en met half januari te zien in de zogenoemde Mercedes-Benz-hal, van 12.00 tot 17.00 uur.

Fans reageren verbaasd op het pornografische beeld. "De Janosch-tentoonstelling lokt bezoekers op een wel heel bijzondere manier", meldt een fansite op Facebook. "Dergelijke beelden zijn eigenlijk voor niemand geschikt", schrijft een verbaasde gast.

De 85-jarige Janosch werd geboren als Horst Eckert. Hij is een van de populairste kinderboekenauteurs in Duitsland. Ook in Nederland is zijn werk bekend. In 1985 won hij de Zilveren Griffel, een belangrijke literatuurprijs.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be