Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert winterse acrobatenshow

20-11-2016, 17.33 uurBeeld: Eric Rovers

In de Efteling is dit weekend een nieuwe entertainmentact in première gegaan. Bij de entree, het Huis van de Vijf Zintuigen, wordt deze winter na zonsondergang een acrobatennummer opgevoerd met de naam Het Winterlicht.

De kwartier durende voorstelling is bedoeld voor Efteling-bezoekers die 's avonds huiswaarts keren. Er wordt gebruikgemaakt van doeken, een frame en een hoepel. De show is alleen te zien in weekenden en in de kerstvakantie.

Het Winterlicht is een productie van Corpus Acrobatics. Tussen 2002 en 2011 was op dezelfde plek een vergelijkbare act te zien onder de namen Winters Waagstuk en Spiegeltje, Spiegeltje in de Lucht.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be