Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Zo hoog wordt de nieuwe rodelachtbaan van Bellewaerde

19-11-2016, 10.00 uurBeeld: Pretparkfansite.be

De bouw van de nieuwe rodelachtbaan in het Belgische pretpark Bellewaerde is begonnen. Intussen staan de eerste steunpilaren voor de nog naamloze 'duelling alpine coaster' overeind. De enorme zwarte ondersteuningen komen bijna boven de boomtoppen uit.

Dat is te zien op een foto van Pretparkfansite.be. De attractie start straks vanuit een 25 meter hoge toren in de bossen. Bezoekers klimmen eerst omhoog via een wandelbrug. Vanuit het hoogste punt glijden de passagiers naar beneden, zittend in losse bakjes.

Er komen twee banen naast elkaar, zodat inzittenden met elkaar kunnen racen. Leverancier is het Duits-Amerikaanse bedrijf Wiegand. Bellewaerde steekt 4 miljoen euro in het project.

Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be