Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Pieten in Toverland krijgen alle kleuren van de regenboog

17-11-2016, 15.29 uur

Toverland heeft besloten hoe de Pieten er dit jaar uit gaan zien. Tijdens het Sinterklaasfeest in het Limburgse pretpark komen naast Zwarte Pieten ook tal van kleurrijke Pieten voorbij. Dat is te zien op promotiebeelden.

De gekleurde Pieten worden 'Toverpieten' genoemd. Eerder deze maand wilde het attractiepark nog niets kwijt over het uiterlijk van de kindervrienden. "Wij zullen hierin het Sinterklaasjournaal volgen", zei een woordvoerster toen.

Het Sinterklaasfestijn wordt gehouden in de weekenden van 19 en 20 november en 26 en 27 november. Toverland gaat proberen om het wereldrecord 'schoentje zetten' te verbreken.

Concurrenten Slagharen en Duinrell kiezen dit jaar voor een combinatie van Zwarte Pieten en roetveegpieten. De Efteling organiseert geen Sinterklaasevenement.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be