Game

Populair pretparkspel Planet Coaster officieel uitgebracht

17-11-2016, 17:40 uur | Reacties

Het populaire pretparkspel Planet Coaster is nu officieel beschikbaar. Na verschillende proefversies kan iedereen de game vanaf vandaag downloaden voor 37,99 euro. "De toekomst van attractiepark-simulatiegames is gearriveerd", zeggen de makers.

Voor pretparkfans is Planet Coaster een feest van herkenning dankzij een gedetailleerde attractiecatalogus, uitgebreide decoratiemogelijkheden en realistische virtuele bezoekers. "Alles wat je doet, of het nou draait om management of creativiteit, beïnvloedt elke gast individueel."


ZIE OOK: Efteling-achtbaan Baron 1898 nagebouwd in pretparkspel Planet Coaster

Planet Coaster bevat twaalf scenario's. Op dit moment is het spel alleen beschikbaar voor Windows-computers. Ter gelegenheid van de release is er een speciale 'launch trailer' gemaakt, waarin ook Efteling-achtbaan Baron 1898 voorkomt.

De game is gemaakt door Frontier, de ontwikkelaar van RollerCoaster Tycoon 3. Planet Coaster wordt gezien als de officieuze opvolger van dat spel. De RollerCoaster Tycoon-merknaam is tegenwoordig in handen van Atari. Dat bedrijf bracht eerder deze week RollerCoaster Tycoon World en de mobiele variant RollerCoaster Tycoon Touch uit. Beide spellen kregen negatieve recensies.ZIE OOK: Bètaversie van pretparkspel Planet Coaster nu beschikbaar

Reacties